fbpx
/
HBO Ondernemerschap & innovatie
/

HBO Ondernemerschap & innovatie

De opleiding voor aanstaande ondernemers

START JE BEDRIJF ÈN STUDEER

Bij Global School for Entrepreneurship hebben we alles in huis om jou te helpen een succesvolle ondernemer te worden. We hebben samen met ons wereldwijde netwerk van experts een uniek hbo-bachelor programma ontwikkeld speciaal voor jonge mensen die willen beginnen met hun eigen onderneming en daar een passende bacheloropleiding voor zoeken. In onze bacheloropleiding helpen wij je ondernemerschapsdroom werkelijkheid te laten worden door onder andere persoonlijke begeleiding, toegang tot ons netwerk en je constant te blijven uitdagen om te leren door te doen.

Uniek & Erkend

Onze aanpak is niet vergelijkbaar met die van traditionele hbo-opleidingen. Één van onze kernprincipes is dat je iets het beste leert door het te ervaren. Door middel van de praktijkgerichte aanpak van onze bacheloropleiding zal je goed in staat zijn om de theorieën, modellen en concepten die tijdens de vakken worden behandeld direct toe te kunnen passen op je eigen bedrijf en daardoor ècht te begrijpen.

Om een eigen succesvol bedrijf te starten zal je veel kennis moeten hebben & veel werk zelf moeten doen. Global School for Entrepreneurship zal je in de bacheloropleiding begeleiden in het opdoen van deze kennis en je de vrijheid (en verantwoordelijkheid) geven om van jouw idee een succes te maken.

Je zal dus veel kennis door praktijkervaring opdoen omdat je theorieën & modellen zal moeten toepassen op je eigen bedrijf(sidee). Daarom is deze unieke bacheloropleiding ook meermaals erkend door de NVAO als een volwaardige hbo-opleiding: wij leiden je op tot professionele ondernemer. Het is dus een geaccrediteerde HBO bachelor.

Meer dan een opleiding

De missie van GS4E is het faciliteren, inspireren en het uitdagen van studenten die ondernemer willen worden en hun eigen bedrijf te starten (of al zijn!). Je zal als student bij GS4E daarom veel meer ervaren dan puur de inhoud van de vakken van ons bachelor programma. Bovenop de inhoud & begeleiding in de vakken van de bachelor zal je ook toegang krijgen tot de werkplekken & ons netwerk om de ontwikkeling van je eigen bedrijf verder te versnellen.

Jij gaat aan de slag met je eigen bedrijf en wij begeleiden & helpen je door middel van de speciaal ontwikkelde vakken; maar ook de persoonlijke begeleiding & ontwikkeling, toegang tot onze geselecteerde business coaches, wereldwijde netwerk en eigen werkplek & kantoorruimte.

Alles draait om jou

Alles draait om jou en je onderneming. Wat voor bedrijf wil je starten? Waarom past dit bij jou? Je krijgt bij ons de maximale ruimte om jezelf te ontwikkelen en zien je vanaf dag één als ondernemer. Onze coaches helpen & dagen je uit om te ontdekken wat jouw persoonlijke drijfveren zijn en hoe je deze kan vertalen in een succesvol eigen bedrijf.

Plan een KENNISMAKINGSGESPREK in met onze studieadviseur en talent scout om te verkennen of je in aanmerking zou kunnen komen voor toelating.